Special Effects

Elke Show kun je nog spectaculairder maken met onze Special Effects

Multicolor RGB Laser Show

Deze professionele lasers worden bediend door de technicus en zullen zowel jou als de gasten positief verrassen met een geweldig kleurenpalet aan heldere laser animaties.

Sparkular vuurwerkfontein

Een 100% veilig, innovatief en spectaculair vuurwerkfontein effect zonder pyrotechnische materialen, hitte en rookontwikkeling. Deze twee Sparkular modules zijn niet te onderscheiden van een echte vuurwerkfontein en daarom een must voor bijzondere momenten op jou feest, opening of presentatie. De Sparkular modules zijn in te stellen tot een hoogte van 3m en kunnen een aaneengesloten of kortstondige vuurwerkfontein laten zien.

Verticale Rookmachines

Een set van twee verticale rookmachines voor een gaaf special effect tijdens uw evenement! Deze set wordt vaak ingezet als effect naast de DJ of aan de linker- en rechterzijde van het podium. Daarnaast kunnen de verticale rookmachines de rook alle kleuren van de regenboog geven zoals weergegeven op de afbeelding.

Confetti Shooters

Een knallend moment creëer je met deze elektrische confetti/Streamer shooters, die op het juiste moment met een druk op de knop door de technicus worden bediend.

LED Uplighter op accu

Creëer met onze LED uplights een unieke sfeer en ambiance op jullie bruiloft of bedrijfsfeest. Dankzij onze LED uplights, kunnen we elke muur, wand, plafond, zaal, in de door jullie gewenste kleur veranderen. 

Droogijs Rookmachine

Tijdens evenementen en bruiloften wordt steeds meer gebruik gemaakt van rookmachines met droogijs. De reden hiervoor is dat deze soort rook laag op de vloer blijft hangen en een mooi en mysterieus effect geeft zonder de artiesten of de bruidspaar te laten verdwijnen in rook zoals bij een rookmachine op vloeistof zou gebeuren. Deze rookmachine maakt gebruikt van droogijs. Dit is samengeperst CO2. Om één keer een rookeffect te genereren van ongeveer 4 minuten heb je rond 10 kilo droogijs nodig. Dit maakt deze special effect dan ook kostbaarder maar het effect is oog verbluffend. Met deze effect kun je zelfs rook van de trap laten afkomen. 

TV Schermen op pilaar

40” LED Schermen Voor oa. Presentaties.

Snappshot Photo App

 Polaroid camera? Wegwerpcamera? Instagram? Facebook? Nee, de Snappshot Photo App! Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone bij de hand om bijzondere momenten direct vast te leggen. Om dit op deze manier vast te leggen is natuurlijk al leuk, maar het wordt pas echt fantastisch als je deze momenten kunt delen met iedereen op het feest! Snappshot maakt het delen van geluksmomenten mogelijk met de zekerheid dat jouw foto’s en berichten nergens anders dan op het feest worden getoond. Het is dé vervanger voor ouderwetse wegwerpcamera’s, polaroid camera’s en instant-selfie camera’s! 

Neem contact op

    Verzetslaan 13-2 7548 EM Enschede info@soundofthestar.nl 06 27 21 28 26